Nieuws

Automotive Fleet Event 16 april

Op dinsdag 16 april organiseert Automotive Management het Automotive Fleet Event in het 1931 Congrescentrum in ’s-Hertogenbosch. Tijdens het event zijn er talloze interessante sessies die aansluiten bij alle ontwikkelingen binnen de branche

Automotive Fleet Event 16 april

Zo verdwijnt in 2025 de bpm-vrijstelling voor bestel­wagens en worden de belastingvoordelen voor elektrische personen­auto’s afgeschaald. Anderzijds wordt er wel geïnvesteerd in een betere laadinfrastructuur en streven steeds meer bedrijven een zero-emissiebeleid na. Ontstaat er kortsluiting of stromen de elektrische auto’s door? Die vraag staat centraal tijdens het Automotive Fleet Event.

Gastsprekers

Tot de gastsprekers behoren onder andere Walther Ploos van Amstel, lector Citylogistics. Hij gaat in op de stijgende prijzen van elektrische bestelbusjes en welk effect dat heeft op de verkoop van brandstof bestelbusjes. Op welke manier heeft deze verandering consequenties voor uw floot en bedrijf?

Jochem Reintjes, Sales­manager B2B bij Glimble Zakelijk, gaat uitgebreid in op de kortsluiting in het woon-werk verkeer en de invloed van de ‘Dinsdag/Donderdag’ economie, waarin we weer massaal in de file staan of ons in overvolle treincoupés naar het werk laten verplaatsen.

Menno Wats van Kia en Marina van Helvoort van de VER bespreken welke rol de wagenparkbeheerder speelt in het energie­systeem van de toekomst.

Voor het volledige programma en registratie, zie: https://events.automotive-online.nl/am-fleet-event-2024/programma/