Nieuws

Auto Aanpassers Nederland met collectieve stand op Veine dagen

Auto Aanpassers Nederland (AAN), onderdeel van sectie CarrosserieNL, heeft de krachten gebundeld en neemt dit jaar deel met een collectieve AAN-stand aan de Veine dagen. AAN laat klanten en geïnteresseerden graag zien wat de ontwikkelingen zijn om iedereen mobiel te houden. De beurs staat van 11 t/m 13 april op de agenda in de Jaarbeurs in Utrecht.

Auto Aanpassers Nederland met collectieve stand op Veine dagen

Naast de collectieve stand in de hal met o.a. Bever, Bierman en B&S en een AAN occasionplein is er op het buitenterrein de mogelijkheid om zelf te rijden met aangepaste voertuig­en. De voorbereidingen voor de beurs zijn in volle gang.

Veine dagen 2024

De voormalige Supportbeurs is samengegaan met de Veine dagen en streeft naar een inclusieve samenleving, waarbij ‘Onbeperkte mogelijkheden’ centraal staan. Het is Nederlands grootste event dat onbeperkte mogelijkheden biedt voor mensen met een bewegingsbeperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professionals.

Auto Aanpassers Nederland (AAN)

AAN-leden zijn dé specialisten in het aanpassen van auto’s voor mensen met een lichamelijke beperking. Een betrouwbare groep bedrijven die gaat voor de beste kwaliteit en service. Kwaliteit die wordt gewaarborgd door het ISO-kwaliteits­systeem.

De aangesloten bedrijven hebben wereldwijd contacten, waardoor u kunt profiteren van de beste producten en toepassingen voor het oplossen van uw probleem. Ook werken ze intensief samen op het gebied van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, nieuwe producten en diensten.

Meer informatie over Auto Aanpassers Nederland.