Floris Liebrand nieuwe woordvoerder RAI Vereniging

3 november 2016

Per 1 november is Floris Liebrand gestart als woordvoerder en communicatieadviseur van RAI Vereniging.

Floris Liebrand

De afgelopen drie jaar werkte Liebrand onder meer als consultant public affairs en communicatie bij Burson-Marsteller. In deze functie adviseerde hij diverse klanten in de mobiliteit.

Liebrand begon zijn loopbaan als politiek assistent bij de VVD in de Tweede Kamer en was aansluitend in verschillende communicatie en public affairs functies in de transport en logistiek actief. Zo werkte hij als woordvoerder bij Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV) en later bij Transport en Logistiek Nederland (TLN).

Voor vertegenwoordigers van de media is Floris Liebrand bereikbaar op 06-13 05 34 84 en f.liebrand@raivereniging.nl.