Webinar: alles over de cao en belangrijke wetgeving in 2020

21 januari 2020

Om volledig op de hoogte te zijn van onze nieuwe cao en van belangrijke wetten, organiseren wij op woensdag 5 februari een webinar voor leden.

Dat is een interactieve live-uitzending waarin u de specialisten aan het woord ziet zonder ervoor in de auto te hoeven stappen. Vragen stellen tijdens zo’n webinar kan trouwens ook gewoon. We delen praktijkervaringen van uw collega’s in de branche zodat ondernemers ook van elkaar kunnen leren.

Wat is er nieuw en waar lopen de meeste ondernemers sinds de ingang van de nieuwe cao tegenaan? Verder gaan we in op de nieuwe Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), die begin dit jaar is ingegaan. We gaan het ook hebben over de wijzigingen van de WAB, waaronder de regels voor flexibele arbeid en de transitievergoeding. Naast deze wet zal er ook aandacht gegeven worden aan de nieuwe verlofregels bij de geboorte van een kind.

Dit webinar wordt u aangeboden door de Federatie Carosseriebedrijf (samenwerking Focwa en RAI CarrosserieNL op cao-gebied en aanverwante onderwerpen).

Praktische informatie

Datum: woensdag 5 februari
Tijd: vanaf 20:00 uur

Inschrijven