Met RAI Automotive Industry deelnemen aan de IZB Wolfsburg 2020?

8 juli 2019

De belangstelling voor (collectieve) deelname aan internationale beurzen is erg specifiek, daarom hebben wij voor de leden van RAI Automotive Industry gericht gezocht naar een event dat nauw aansluit hun wensen en behoeften. Hieruit is het idee van collectieve deelname aan de Internationale Zuliefererbörse (IZB) ontstaan.

De IZB vindt plaats van 6 t/m 8 oktober 2020 bij Volkswagen in Wolfsburg en heeft zich door de jaren ontwikkeld als een toonaangevende internationale beurs voor de automotive toeleverindustrie. Meer dan 85% van de bezoekers zijn werkzaam bij autofabrikanten en hun systeemleveranciers.

In de flyer die u onderaan deze pagina kunt downloaden vindt u alle informatie over IZB-deelname.

Graag vernemen wij vóór 15 september aanstaande uw interesse per email aan Ilse Bartels (i.bartels@raivereniging.nl), omdat we door IZB gehouden worden onze deelname dan te bevestigen.

Ilse Bartels
Eventcoördinator