Save the date: RAI Klassieker Rit 2019

21 maart 2019

Op zaterdag 25 mei organiseren we voor de 23e keer de RAI Klassieker Rit. Noteert u deze datum alvast in uw agenda?

RAI Klassieker Rit

Alweer de 23ste editie van de RAI Klassieker Rit, het evenement waar de echte liefhebbers van klassieke en anderszins bijzondere voertuigen jaarlijks reikhalzend naar uitkijken.

Net als vorig jaar, kan ook voor deze editie worden gekozen voor maar liefst vier verschillende ritten, met uiteenlopende 'vervoersmodaliteiten': de RAI Klassieker*) Rit, de RAI Motor Rit, de RAI Wieler Rit en de RAI Fiets Rit.

Zoals gebruikelijk starten of eindigen we bij één van onze leden. Wie dat is, blijft nog even geheim!

Liefhebbers noteren nu al zaterdag 25 mei in hun agenda. De uitnodiging voor leden en relaties volgt begin april.

Om nu alvast de smaak te pakken te krijgen, kunt onze terugblik op de jubileum-editie 2018 bekijken.

*) deelnemen aan de Klassieker Rit is mogelijk als u beschikt over een klassiek voertuig (ouder dan 25 jaar). Dat kan ook een vrachtauto, bus of motorfiets zijn. Tot slot zijn ook andere bijzondere voertuigen welkom; criterium is dan dat er daarvan maximaal 50 rondrijden in Nederland.

Meer informatie: Britta de Graaff