Studenten TU Delft Smart Manufacturing & Robotics Delft beschikbaar

05-09-2017

Studenten van het ‘Smart Manufacturing & Robotics’-programma van de TU Delft hebben een aanbod waarmee u wellicht bij een van uw projecten uw voordeel kunt doen.

Als u een industrieel automatiseringsproject heeft waarbij een industrierobot en een ‘machine vision camera benodigd zijn, kan een studententeam van Smart Manufacturing & Robotics u helpen met bouwen van een prototype. Daarmee hebben zij inmiddels al 4 jaar ervaring (zie voorbeelden hier).

Voordelen: de studenten werken gratis, een prototype kan in 8 weken beschikbaar zijn, de TU Delft zorgt voor de benodigde kostbare apparatuur en studenten werken onder toezicht van experts uit dit werkveld.

Hoe komt u met hen in contact?
Als u interesse heeft, kunt u een korte omschrijving van wat u gebouwd zou willen hebben sturen aan students@smrdelft.nl.

Het is belangrijk om uw e-mail in het Engels te schrijven, want het gaat deels om buitenlandse studenten. Tot slot zou uw bedrijf niet veel verder dan een uur reizen vanaf Delft moeten zijn. Wat u stuurt blijft vertrouwelijk, want alleen de betreffende studenten en hun docenten mogen uw mail lezen.