JCG-bedrijfsbezoek voestalpine Automotive Components Bunschoten op 30 juni

19 mei 2017

De jonge managers van onze JCG Business Club (bezoeken op vrijdag 30 juni voestalpine Automotive Components Bunschoten.

voestalpine Automotive Components Bunschoten is producent en toeleverancier van aluminium en stalen carrosseriedelen voor de Europese automobiel- en truckindustrie.

165.000 m2 productiefaciliteit met o.a. uit 6 persenstraten, een blankinglijn, vele assemblagecellen -inclusief cellen die voorzien zijn van de laatste verbindingstechnologieën-, en een e-coatingfaciliteit.

Op de locatie Bunschoten zijn circa 900 medewerkers in vaste dienst werkzaam, waaronder 40 leerlingen die actief zijn in de bedrijfsschool van voestalpine Automotive Components Bunschoten B.V.

15.00 uur Ontvangst met koffie en thee
15.15 uur Bedrijfspresentatie voestalpine Automotive Components Bunschoten
16.15 uur Rondleiding
18.00 uur Borrel en diner bij De Kajuit (Turfwal 8, 3751 AP Bunschoten-Spakenburg)

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 juni, met een e-mail aan Britta de Graaff.

Wij hopen je op 30 juni te mogen verwelkomen!

Meer informatie: Martijn van Eikenhorst, over de JCG Business Club