Penningen en oorkondes

Als extra blijk van waardering kunnen leden van RAI CarrosserieNL, RAI Automotive Industry NL en RAI Aftermarket voor hun jubilerende medewerker een RAI Vereniging oorkonde of penning aanvragen.

penning

Dit zijn de verschillende mogelijkheden:

Oorkonde bij 12,5 jarig dienstverband (gratis)
Op de oorkonde worden de naam van de jubilaris, de naam van het bedrijf en de reden van uitreiking (12,5 jarig jubileum) vermeld.

De zilveren RAI-penning (30 mm) bij 25 jarig & 40 jarig dienstverband, kosten € 75,-
Op de achterkant van de penning wordt de naam van de jubilaris gegraveerd + de jaartallen van indiensttreding en jubileum. Hierbij komt een oorkonde met vermelding als hierboven genoemd.

De gouden RAI-penning bij 50 jarig dienstverband, kosten op aanvraag

Let op! Deze kosten zijn afhankelijk van de goudprijs. Als alternatief wordt een vergulden penning aangeraden, prijs ook op aanvraag.

Wanneer u een van bovenstaande oorkondes/penningen wenst te bestellen dan kunt u mailen naar carrosserienl@raivereniging.nl.

De volgende gegevens moeten aangeleverd worden:
Dhr of mevr
Voorletters en achternaam medewerker
Woonplaats medewerker
Datum indiensttreding
Datum uitreiking penning en/of oorkonde

De levertijd voor een oorkonde is 1-2 weken en voor een penning 3-4 weken.