Alsnog ons cao-webinar bekijken? Dat kan!

13 februari 2020

Het eerste webinar dat RAI CarrosserieNL en FOCWA hebben georganiseerd is een feit. Er meldden zich 66 leden aan voor dit interactieve webinar over de nieuwe cao en de Wet Arbeidsmarkt in Balans in 2020.

Tijdens dit webinar door onze juridisch adviseurs werden onder andere de nieuwe cao en de Wet Arbeidsmarkt in Balans behandeld. Uit de evaluatie bij de deelnemers bleek dat de leden deze nieuwe manier van informeren erg waarderen. Ze konden live vragen stellen, en dat vanuit eigen omgeving via telefoon, tablet of computer.

Een van de deelnemende ondernemers over het webinar: “Ik wil jullie de complimenten geven voor het webinar. Erg goed en zeer leerzaam. Ook is deze nieuwe methode van uitleg en presenteren wat mij betreft voor herhaling vatbaar! Daarbij is zo’n webinar heel efficiënt, ik kon alles gewoon vanaf mijn werk volgen zonder dat ik ervoor hoefde te reizen.”

“Doordat zowel de kijker als de spreker de mogelijkheid heeft om vragen te stellen, ontstaat er een interactieve live-presentatie. Door het voorleggen van zogenaamde pollvragen deden de kijkers actief mee, waardoor je goed de verschillende meningen in een overzicht kon zien”, zegt Randy van den Boogaard, Juridisch Adviseur Sociale Zaken en Onderwijs. “Het webinar is een uitstekend middel om in een kort tijdsbestek veel leden te bereiken, en de leden te informeren over actuele ontwikkelingen binnen het werkgeverschap”, sluit Els Klootsema, Juridisch Adviseur Sociale Zaken af.

Mocht u suggesties hebben voor onderwerpen voor een volgend webinar dan horen wij die uiteraard graag!

Alsnog kijken? Dat kan!

Kon u er deze keer niet bij zijn, kijk dan terug op deze link.

Tom van Steijn
Sectiemanager RAI CarrosserieNL