Uitnodiging workshop: De ‘levensloop’ van een arbeidsovereenkomst

13 augustus 2019

De levensloop van een arbeidsovereenkomst kent verschillende fasen. Elk van deze fasen kent zijn eigen (juridische) dynamiek. Denk bijvoorbeeld aan:

wetboek
  • welke vragen mogen wel of niet tijdens de sollicitatieprocedure gesteld worden?
  • hoe bereik je samen met de (leerling-)werknemer de gezamenlijke bedrijfsdoelen?
  • hoe kunnen afspraken en functiebeschrijvingen vastgelegd worden?
  • hoe kan de proeftijd effectief gebruikt worden?
  • hoe kan de inwerkperiode effectief gebruikt worden?
  • op welke manieren kan een dienstverband beëindigd worden?
  • welke mogelijkheden zijn er om een werknemer na het bereiken van de AOW-gerechtigde leeftijd te laten doorwerken?

Voor haar leden organiseren RAI CarrosserieNL en FOCWA, in samenwerking met OOC de workshop: De ‘levensloop’ van een arbeidsovereenkomst, om onder andere in te gaan op bovenstaande vragen. We behandelen vraagstukken die naar voren komen voorafgaand aan de arbeidsovereenkomst, bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst, bij de proeftijd, tijdens het dienstverband en bij het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

De verenigingen beschikken over juristen met brede ervaring die u met raad en daad kunnen bijstaan en u tijdens de workshop zullen meenemen in de genoemde onderwerpen. Deelname is gratis, maar bij no-show zullen wij € 35,- per persoon (excl. BTW) in rekening brengen voor de gemaakte kosten.

Waar en wanneer?
Datum: maandag 16 september 2019
Locatie: kantoor FOCWA in Woerden aan de Pompmolenlaan 10F (3447 GK). Bij voldoende aanmeldingen zal de workshop op een latere datum ook in de regio Zwolle en/of Eindhoven georganiseerd gaan worden.

16:15 – 16:30 uur : ontvangst met broodjes
16:30 – 17:30 uur : workshop, deel 1
17:30 – 17:45 uur : pauze
17:45 – 18:45 uur : workshop, deel 2
18:45 – 19:00 uur : quiz
19:00 uur : afsluiting

Komt u ook?
U kunt zich hier aanmelden tot 9 september 2019. Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging. Als u op 16 september in Woerden verhinderd bent, geef dan graag bij aanmelding aan of u de workshop op een latere datum in de regio Zwolle of Eindhoven wilt volgen.