CLEPA Aftermarket Congres: “Ability to lead in a digitalising environment”

07-12-2018

Op 27 en 28 maart 2019 vindt de de 10e editie van het CLEPA’s Aftermarket Congres plaats in Brussel. Thema dit jaar: “Ability to lead in a digitalising environment”.

logo clepa

Toonaangevende sprekers zullen in hun presentaties interessante inzichten bieden in de nieuwste businessmodellen en de actuele economische, technologische en juridische stand van zaken.

Overkoepelend thema van het congres dit jaar is: “Ability to lead in a digitalising environment”

Het congres is een excellent netwerkplatform voor ondernemers in de automotive toeleveringsindustrie en voor deelnemers vanuit brancheorganisaties, Europese instellingen en andere internationale organisaties.

Networking Dinner
Op 27 maart, aan de vooravond van het congres, is het bekende Networking Dinner, met een keynote speech van een toonaangevende spreker, is dit een uitgelezen moment om top-level management van de industrie en de Europese politiek te ontmoeten.

Kijk op de CLEPA-website voor veel meer informatie. Leden kunnen tot 1-1-2019 inschrijven tegen het CLEPA-ledentarief. Leden van RAI Aftermarket kunnen zich daarvoor aanmelden bij Jeroen van de Braak, voor leden van RAI Automotive Industry is dat Peter Derks.