Collectieve stand vakbeurs SOLUTRANS

06-11-2018

De Franse vakbeurs voor vrachtwagens, bedrijfsauto’s en carrosseriebouwers SOLUTRANS wordt gehouden van 19 t/m 23 november 2019 in Lyon. Wij bieden u de mogelijkheid daaraan deel te nemen met onze collectieve stand.

Elke twee jaar staat het beurscomplex Eurexpo in het teken van transport. Volgend jaar worden hier de internationale prijzen TRUCK of the Year en Pick up of the Year uitgereikt.

De meer dan 600 exposanten op de SOLUTRANS richten zich met name op de Franse markt.

Met bijna 50.000 bezoekers in 2017 was de beurs populairder dan ooit. 10% van de bezoekers is internationaal (afkomstig uit 45 landen) en met name vanuit Noord-Afrika is er grote belangstelling.

Holland Paviljoen

Als lid krijgt u de mogelijkheid deel te nemen aan het inmiddels welbekende Holland Paviljoen van RAI CarrosserieNL. U krijgt de gelegenheid uw eigen bedrijf te presenteren op een nog in te delen stand.

Wij hebben inmiddels een ruimte van ruim 400 m2 als eilandstand gereserveerd in de centraal gelegen hal 5. Hier staan onder meer Iveco, Benalu Faymonville en Goldhofer. Naast een informatiestand is er uiteraard ook ruimte voor uw voertuigen of andere producten.

Daarnaast heeft u de beschikking over meubilair, berging en een gezamenlijke grote facilityruimte met royale bar, zitjes en hostessen. Het Holland Paviljoen van de RAI Vereniging is centraal gelegen in de beurshal.

Voordelen collectieve stand

• Geen rompslomp; wij regelen organisatie en standbouw Lagere kosten
  • Een all inclusive prijs (onder andere organisatie, standbouw, catering, elektriciteit, tapijt en bediening)
  • Extra exposure; een grote professionele stand
  • Een uitstekende ontmoetingsplaats, heel veel aanloop
  • Hollandse uitstraling (Nederland staat goed bekend in de markt en om kwalitatief hoogwaardige producten)
  • De welbekende Holland Borrel en andere activiteiten op het paviljoen om nóg meer aanloop te genereren

Kosten

Op dit moment doen wij eerst de inventarisatie wie er eventueel interesse in deelname heeft. Aan de hand daarvan kunnen wij bekijken wat de kosten voor deelname zullen zijn.

Interesse

Mocht u interesse hebben in eventuele deelname aan het Holland Paviljoen, laat dat dan zo spoedig weten aan Ilse Bartels, 06 51595102,  i.bartels@raivereniging.nl.