Pilot Digitaal Samenwerken bij Opslag Gevaarlijke Stoffen

1 juni 2018

Onlangs organiseerde RAI Vereniging een kick-off meeting voor een gezamenlijke pilot voor digitale samenwerking op het gebied van gevaarlijke stoffen, speciaal ontwikkeld voor grossiersbedrijven.

Samen met onze partner OKComply (zie hun presentatie als download hiernaast) zijn daarvoor een basissysteem en templates ingericht, die invulling geven aan de geldende wet- en regelgeving voor gevaarlijke stoffen.

Deze zijn aan de leden van de begeleidende stuurgroep gepresenteerd.

Pilot

In een werksessie is inmiddels uitgelegd hoe pilot-deelnemers hiermee zelf aan de slag kunnen. De ervaringen van deze collega’s worden gebruikt om het systeem verder te fine-tunen. Autotechnica Amsterdam, Auto Waard Heerhugowaard, Bachaus Landgraaf, Koskamp Den Ham en Terlouw Mijnherensland zijn bereid gevonden in deze pilot mee te draaien.

Een volgende stuurgroepbijeenkomst staat gepland voor 22 juni a.s.

Meer informatie: Jeroen van de Braak (manager sectie Aftermarket) en Eugène Moerkerk (beleidsadviseur)