Festival Duurzame Mobiliteit

15-05-2018

In 2030 moet de CO2-uitstoot in Nederland met 49% zijn gereduceerd. Dat is een flinke ambitie, maar het kán wel. Deze zomer maken we afspraken in het Klimaatakkoord. Mobiliteit is een van de vijf sectoren.

Praat mee over de maatregelen en kom naar het Festival Duurzame Mobiliteit, op donderdag 31 mei in de Rijtuigenloods in Amersfoort.

Een exclusief event voor professionals, over technologie, gedrag en samenwerking. Georganiseerd door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Hier doe je inspiratie op. Hoor je frisse ideeën. Ontmoet je nieuwe contacten en - wie weet - sluit je een nieuwe deal. Ga in gesprek over mobiliteit in het Klimaatakkoord, en bouw zelf mee aan een duurzame toekomst.

Wat kun je verwachten?

• Keynote speakers: Stientje van Veldhoven (staatssecretaris IenW) en Annemieke Nijhof (voorzitter klimaattafel mobiliteit)
  • Inspiratiesessies en lezingen
  • Check de maatregelen in het Klimaatakkoord