Holland Paviljoen MIMS Automechanika Moscow 2018

09-08-2018

Van 27 tot 30 augustus 2018 vindt de vakbeurs MIMS Automechanika Moscow plaats. Wij organiseren dan een collectieve beursdeelname, met het bekende Holland House.

MIMS is de toonaangevende internationale vakbeurs voor automotive onderdelen en auto-onderhoud, gericht op bezoekers uit Rusland en buurlanden.

Deze omvat de volgende productgroepen: auto- en onderdelen, autowasapparatuur, werkplaats- en tankstationapparatuur, IT-producten en -diensten, accessoires en tuning.

De beurs telde in 2017 ruim 1300 exposanten uit 141 landen en vond plaats op 46.500 m2 (4 hallen). In totaal waren er 26.000 bezoekers.

Holland Paviljoen

De Russische markt biedt veel potentieel voor automotive (aftermarket) suppliers, wat deze vakbeurs tot een interessante optie maakt om nieuwe business te genereren. Wij organiseren daarom een ‘Holland Paviljoen’ voor collectieve beursdeelname van een groep Nederlandse bedrijven.

De volgende leden van de sectie Aftermarket nemen hieraan deel: ABS All Brake Systems BVBSG Auto Parts en Nederlandse Radiateuren Fabriek BV NRF.

In oranje huisstijl geven wij onze leden op een ruime stand de gelegenheid zich te presenteren. De stand (F161) krijgt een centrale, prominente in het Forum, wat geldt als de beste hal van de hele beurs. Als u ook de MIMS Automechanika Moskau bezoekt, komt u dan zeker bij ons langs.

Netwerkborrel op 29 augustus

Op de derde dag van de MIMS organiseert de RAI Vereniging voor genodigden een netwerkborrel. Bezoekers zijn van harte welkom om een drankje in het Holland House te komen nuttigen op 29 augustus tussen 16:30-18:00 uur.

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit initiatief kunt u contact opnemen met Ilse Bartels.