Voorjaarsdiner Aftermarket op 11 april

06-04-2018

Op woensdag 11 april 2018 vindt de 7e editie van het traditionele Voorjaarsdiner van sectie RAI Aftermarket plaats. Wij hebben al 80 aanmeldingen mogen ontvangen en zitten eigenlijk vol, maar als u zich nog heel snel meldt...

Het bekende branchediner voor de Nederlandse automotive aftermarket  is dit jaar nog specialer dan anders, want we vieren het 125-jarig bestaan van onze RAI Vereniging.

Dit informele netwerkdiner is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie van de Nederlandse Automotive Aftermarket. Een goede gelegenheid om met elkaar te genieten van een gezellige borrel en een uitstekend diner in Restaurant de Salentein.

Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom aan de Putterstraatweg 5 – 9 in Nijkerk (navigatieadres Landgoed de Salentein) waar we omstreeks 18.30 uur aan tafel gaan.

Marktontwikkelingen
Het diner start met een welkomstwoord van voorzitter Cor Baltus die u weer kort bijpraat over alle relevante marktontwikkelingen. Om aansluitend op gepaste wijze stil staan bij 125 jaar RAI Vereniging en met elkaar het glas te heffen op een gezonde toekomst van onze sector.

Aanmelden
Om u aan te melden stuurt u een email naar Merel Blom. Graag onder vermelding van naam en firmanaam.