Automotive Congress 2018 ‘Crossing borders’ op 23 mei

17 mei 2018

Op 23 mei vindt de alweer 12e editie van het Automotive Congress plaats in het Evoluon in Eindhoven.

De Nederlandse automotive industrie is wereldwijd een van de meest toonaangevende toeleveranciers van de auto-industrie.

Het samenwerkings- en innovatievermogen van de Nederlandse (hightech) maakindustrie is baanbrekend en van wereldklasse. De innovaties die hier worden ontwikkeld zijn mede bepalend voor de auto’s, trucks en mobiliteit van de toekomst.

Het is juist deze inventieve collaboratie, vaak van buiten de traditionele kanalen, die extra kansen biedt voor de Nederlandse automotive industrie.

Toonaangevend

Het Automotive Congress heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer belangrijk evenement op de Nederlandse automotive kalender.Het verbindt en inspireert op internationaal niveau met ontwikkelingen, interactie en expertise; van leveranciers tot OEMs tot materiaalspecialisten en alles daartussenin.

Crossing borders

De diversiteit aan thematische onderwerpen zoals green en smart mobility, manufacturing & logistics en materials & design zijn grensoverschrijdend en dragen bij aan een sterke, onderscheidende rol voor de industrie. Het congres verbindt vraag en aanbod en draagt ​​bij aan het delen van kennis en ervaring met focus op nieuwe manieren voor toekomstige mobiliteit.

5 redenen waarom u het Automotive Congress niet mag missen:

 1. Internationale sprekers delen hun visie en oplossingen
  Hoor de verhalen van organisaties als AZL Aachen University, AutomotiveNL, EDAG, FEV, Magna, MHP – A Porsche company, NTS Group / Topsector HTSM, TomTom, STORM/SPIKE, TU/e, VDL Steelweld en Vestas.
 2. Ontmoet 40 organisaties op de expo
  Wist u dat de expo vanaf 14 uur gratis toegankelijk is?
 3. Live demonstraties door de bedrijven, studententeams en start-ups
  Ontmoet onder andere TomTom, FEV, Geopoints, Shimadzu, Trescal, Hyperloop, Storm, University Racing Eindhoven, ATeam, Team Fast en LightYear.
 4. Speciaal tekenmoment Light Vehicle 2025 project
  Door projectpartners AMAC GmbH, AutomotiveNL, Campus Automobile Spa-Francorchamps ASBL, Flanders Make, Technifutur en Université de Liège.
 5. Extra netwerkmogelijkheden tijdens het executive diner
  Breid uw netwerk uit en sluit samen met de exposanten en sprekers het Automotive Congress af op een unieke locatie in het Evoluon.