Twee aspirant-leden RAI CarrosserieNL

13-03-2018

Sectie RAI CarrosserieNL is blij u twee aspirant-leden te kunnen presenteren: GEJE Truck Hydraulics (Heerenveen) en Baer B.V. (Waalwijk). Een korte kennismaking met deze collega's.

GEJE Truck Hydraulics (Heerenveen)
GEJE Truck Hydraulics is opgericht in 2002 en gevestigd in Heerenveen. Zij zijn gespecialiseerd in hydraulische systemen en onderdelen voor vrachtwagens en lichte bedrijfswagens en leveren deze aan carrosseriebedrijven, truckdealers en transportbedrijven met een eigen werkplaats. Meer informatie: www.geje.nl.

Baer B.V. (Waalwijk)
Baer BV in Waalwijk ontwikkelt en produceert sandwichpanelen en halffabricaten op maat met maximale paneelgrootte van 15 x 4 meter en de mogelijkheid van gebogen en decoratieve panelen. Als Business-to-Business bedrijf levert Baer BV uitsluitend aan carrosseriebouwers, jachtbouwers en bouwbedrijven. Meer informatie www.baer-bv.com.

Indien vóór dinsdag 27 maart a.s. geen bezwaren tegen toelating ontvangen zijn (carrosserienl@raivereniging.nl), wordt aan het hoofdbestuur een bindende voordracht gedaan de aanvrager toe te laten tot het lidmaatschap.

Bezwaarschriften moeten op grond van artikel 6.3 van de statuten met redenen omkleed zijn.