Erik Jonnaert spreker bij opening Intertraffic Amsterdam

09-03-2018

In het openingsprogramma van de komende vakbeurs Intertraffic Amsterdam is Erik Jonnaert (ACEA) een van de sprekers.

Erik Jonnaert ACEA

ACEA’s secretaris-generaal Erik Jonnaert spreekt over “Redefining mobility: from car manufacturer to networked Mobility Service Provider”, tijdens het high-level openingsprogramma (volledig overzicht als download hiernaast) van de toonaangevende internationale vakbeurs Intertraffic, die van 20 tot 23 maart plaatsvindt bij RAI Amsterdam.

Andere sprekers zijn onder meer ZKH Prins Constantijn van Oranje en minister Cora van Nieuwenhuizen (I&W).

Smart Mobility Tour
Tijdens deze beurs organiseert RAI Vereniging op de openingsdag 20 maart voor haar leden de ‘Smart Mobility Tour’, waarbij wij een aantal zorgvuldig geselecteerde standhouders uit binnen- en buitenland bezoeken, die u zullen bijpraten over de recentste ontwikkelingen in Smart Mobility.

Meer daarover leest u hier; aanmelden kan nog.