Wielercafé 'Start to Meet Amsterdam'

19-05-2017

Een mooi nieuw initiatief: een professioneel Wielerteam opzetten (Dames en Heren!) vanuit een clubstructuur in Amsterdam.

Uniek kenmerk is dat de initiatiefnemers deze club met een professionele top willen opzetten, vanuit een geheel nieuw businessmodel, met een eigen iconische locatie in Amsterdam en een eigen krachtige naam, logo en identiteit.

Bedrijvennetwerk
Om dit van de grond te krijgen is een bedrijvennetwerk opgericht (onder de naam Start to Meet Amsterdam) met als doel bedrijven die enthousiast worden van dit idee bij elkaar te brengen, en daarmee een brede basis te vormen om een stabiele club op te bouwen. Vanuit dat bedrijvennetwerk zoekt de organisatie ondersteuning in de vorm van denkkracht en geld.

Wielercafé’s
Start to Meet Amsterdam organiseert daartoe dit jaar een aantal Wielercafé's waarvoor het bedrijfsleven wordt uitgenodigd.

Tijdens de Wielercafé's wordt steeds een update gegeven van de plannen, gecombineerd met aansprekende onderwerpen en sprekers. Uiteraard kunnen bedrijven die lid worden van het netwerk meedenken, invloed uitoefenen over de invulling van deze avonden.

14 juni
Het eerstvolgende Wielercafé staat gepland voor woensdag 14 juni a.s. van 18:00 tot 21:00 uur (inclusief maaltijd). Een van de gastsprekers op deze avond is Gert Jakobs, voormalig wielrenner, die vijf keer deelnam aan de Tour de France.

De inschrijving is geopend en tickets kunnen worden besteld via www.starttomeetamsterdam.nl.