Auto Aanpassers Nederland beleven prima Support-beurs

17-06-2016

Niet alleen informatiestands maar ook zelf beleven hoe het voelt om weer auto-mobiel te zijn: in een notendop het concept van de Auto Aanpassers Nederland AAN al diverse Support-beurzen heeft toegepast en dat ook nu opnieuw succesvol heeft gebruikt.

AAN

Mobiliteit is een basisbehoefte geworden, en de leden van Auto Aanpassers Nederland (AAN) zijn dé specialisten in het aanpassen van auto’s, bestelwagens en bussen voor mensen met een lichamelijke beperking.

Eind mei was de Jaarbeurs weer het podium voor de beurs Support, voor iedereen met een fysieke beperking, hun omgeving en mensen die beroepshalve te maken hebben met de beperkingen die fysieke handicaps kunnen opleggen.

Ook gebruikt
De aanpassingsbedrijven Bever tmc bv, Welzorg Auto op Maat en Aanpassingsbedrijf Bierman zetten hun beste beentje voor waarbij men door het uitstallen van ruim 30 gebruikte wagens ook laat zien dat er ook voor dat segment veel kwaliteitsaanbod is.

Testparcours
Werd de vorige editie geteisterd door slecht weer, deze keer werd het testparcours voorzien van een heerlijk zonnetje waardoor de belangstelling groot was. De rij wachtenden lieten zich echter door een beetje wachttijd niet uit het veld slaan en konden door zelf te rijden kennismaken met de nieuwste aanpassingen en vooral ook het gevoel weer auto-mobiel te zijn.

 

Geslaagd!
Was het vooraf nog afwachten wat de beurs zou brengen, deze twijfels verdwenen als sneeuw voor de zon bij alle belangstelling voor de aanpassers. We kijken tevreden terug!