NK Gereedschapswagen parkeren tijdens EQUIPVAK

27-05-2016

Tijdens de vakbeurs EQUIPVAK organiseert vacaturesite Jobmotive.nl het “Nederlands Kampioenschap Gereedschapswagen parkeren”, om de behendigheid van automotive vakmensen te testen.

EQUIPVAK 2016

Het NK Gereedschapswagen parkeren vindt plaats tijdens vakbeurs EQUIPVAK in Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen op 31 mei en 1 en 2 juni 2016.

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”, zegt Benno Nekeman van Jobmotive.nl. “We bieden op onze website nieuwe uitdagingen voor automotive professionals. Het parkeren van de door Snap-on Tools beschikbaar gestelde gereedschapswagen is weer eens een andere uitdaging.”

Uitdaging
Over tien meter lengte is er een aanloop van drie meter met daarachter een baan van zeven meter. De deelnemer duwt de Snap-on Tools gereedschapswagen tot de driemeterlijn en laat deze los. De  wagen moet vervolgens zeven meter verder met vier wielen op het Jobmotive-logo terechtkomen. De deelnemer zelf mag de lijn niet overschrijden.

Ieder wiel dat op het Jobmotive logo staat is één punt waard. Als er meerdere deelnemers met een gelijk aantal punten zijn, wordt er om de gereedschapswagen  geloot. De winnaar na drie dagen EQUIPVAK wordt eigenaar van de 125 kilo wegende oranje Snap-on Tools gereedschapswagen, met een draagvermogen van meer dan duizend kilo gereedschap.

Registreren
Deelnemers registreren zich ter plaatse middels een Jobalert op de Jobmotive website, waarmee zij op de hoogte worden gehouden van de uitslag. Volg de vorderingen van de deelnemers ook op Facebook.