Boeiend bedrijfsbezoek jonge managers aan Jumbo op 12 mei

13-05-2016

Een mooie groep van zo'n 30 jonge managers van de JCG Business Club brachten gisteren een boeiend bedrijfsbezoek aan Jumbo.

Wij werden ontvangen in een prachtige oude loods in Veghel. Hierin is sinds eind vorig jaar de derde Jumbo foodmarkt gevestigd, met onder andere een versmarkt, een café, kookwinkel en vakspecialisten die ter plaatse gerechten klaarmaken.

De focus ligt daar op vers, gezond en goedkoop. Een van de speerpunten van het concept is dat het ook ter plekke gegeten kan worden.

Jumbo-CEO Frits van Eerd nam ons mee in de gigantische ontwikkeling die Jumbo heeft doorgemaakt. Inmiddels zijn er 581 Jumbo vestigingen in Nederland. “Rode draad is dat als iedereen zegt dat het niet kan, wij gaan kijken hoe het tòch kan”, aldus Van Eerd.

Na de presentatie was het tijd om het concept van de foodmarkt zélf te ervaren. Zo hebben de jonge managers eigenhandig ‘geshopt’ voor de lunch en was er een rondleiding door de foodmarkt.

Tot slot namen wij een kijkje in het distributiecentrum in Veghel: maar liefst 105.000 m2 opslagruimte, strak georganiseerd.

Een interessante middag!