Registratie bezoekers EQUIPVAK komt fors op gang

21-03-2016

De stroom van bezoekers die zich registreren voor de vakbeurs EQUIPVAK begint al flink op gang te komen.

EQUIPVAK 2016

EQUIPVAK wordt van 31 mei tot en met 2 juni 2016 in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen gehouden. Een nieuwe vakbeurs voor iedere professional werkzaam in het vakgebied voor Equipment, Carwash en Tools.

Niet alleen de nieuwste producten en ontwikkelingen zijn er te zien, EQUIPVAK wordt ook een happening waarbij fabrikanten en importeurs diverse live demonstraties verzorgen.

Daarnaast wordt EQUIPVAK ondersteund door de brancheorganisaties BOVAG, VACO en FOCWA, die hun achterban tijdens dit evenement informeren over nieuwe wet- en regelgeving en andere ontwikkelingen op het gebied van werkplaats en carwash.

Representatief
EQUIPVAK kan met recht dé representatieve beurs genoemd worden, want de exposanten vertegenwoordigen samen 90% van de Nederlandse equipment-, carwash- en toolsmarkt. Kijk voor de meest actuele lijst van deelnemers en meer informatie op de website van EQUIPVAK.

Mediapartners 
De beurs heeft ook mediapartners die zich aan de beurs verbonden hebben. De vakbladen Aftersales Magazine, Aftersales Truck, Automobiel Management, Automotive Management en Automotive Werkplaats gaan gezamenlijk de beurs in de vakpers en op de beursvloer ondersteunen.

Registratie
Registeren kan uiteraard op EQUIPVAK.nl, maar ook vanaf de Facebook-pagina van de beurs.

Meer informatie: Martijn van Eikenhorst