Koninklijke onderscheiding voor Piet Mosterd

11-12-2015

Op 1 januari 2016 treedt Piet Mosterd terug als algemeen directeur van AWL-Techniek. Bij zijn afscheid deze week werd hij Koninklijk onderscheiden.

lintje ridder oranje nassau

Na ruim 40 jaar met veel succes werkzaam te zijn geweest voor de internationale machinebouwer uit Harderwijk, draagt Piet Mosterd per 1 januari 2016 zijn taken over aan Brand van ’t Hof, nu technisch directeur en medeaandeelhouder van AWL.

Innovatief ondernemer
Mosterd ontving bij zijn afscheidsreceptie een Koninklijke Onderscheiding (Ridder in de Orde van Oranje-Nassau), vanwege zijn betrokkenheid bij tal regionale en nationale initiatieven in de innovatieve maakindustrie, zoals De Techniek Academie, Veluwe Portaal, Platform Techniek Noordwest Veluwe, FME, NIL en het LAC.

Prachtig bedrijf
“Er staat nu een prachtig bedrijf met een sterke directie. Dat geeft mij de rust en het vertrouwen om deze stap te maken. Ik zal me wel blijven bezighouden met de strategie en de ontwikkelingen bij de internationale vestigingen en uiteraard met alle belangrijke initiatieven waarbij AWL betrokken is”, aldus een zichtbaar trotse Piet Mosterd.

 

 

Een hartelijke gelukwens met deze onderscheiding vanuit het RAI Industry Platform.Wij kennen Piet als een zeer actief deelnemer aan de diverse activiteiten van het Platform, zoals de Tech-Days.