Zero Emissie Stadslogistiek (ZES) Battle op BedrijfsautoRAI

21-10-2015

Op vrijdag 23 oktober vindt op de BedrijfsautoRAI de ‘Zero Emissie Stadslogistiek (ZES) Battle’ plaats. Bedrijven, overheden en studenten van de logistieke opleidingen van de hogescholen van Amsterdam, Breda, Utrecht en Arnhem/Nijmegen brengen peper in de discussie rond stedelijke logistiek.

logo Green Deal ZES

Vervoerders, verladers, voertuigfabrikanten, de gemeente Amsterdam en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu pitchen hun visie, projecten en producten voor een schone, veilige en bereikbare binnenstad. Zij zijn ervan overtuigd dat de oplossingen binnen handbereik liggen.

Versnellen
De ‘Zero Emissie Stadslogistiek (ZES) Battle’, waarvan de organisatie in handen van Natuur & Milieu is, heeft tot doel om de toepassing hiervan te versnellen.

Battle
Na de pitches steken alle deelnemers, dus ook de bezoekers, de koppen bij elkaar om tot de beste versnellingsmethoden te komen. Samen stellen zij de top 10 samen van acties die bedrijven en overheden nu al kunnen nemen om de Nederlandse binnensteden emissievrij te bevoorraden.

Ook uw inbreng is hierbij van harte welkom. Dus bent u in de gelegenheid: kom langs, leer van elkaars ervaringen en discussieer mee op de BedrijfsautoRAI.

Inloop vanaf 13.30 uur
Start: 14.00 uur
Plaats: BedrijfsautoRAI, Amsterdam, zaal G102

Voor meer informatie en aanmelden: Koenraad Backers, k.backers@natuurenmilieu.nl.