AutoRAI 2017 gaat niet door

31-08-2015

Na een succesvolle AutoRAI 2015, met prachtige bezoekersaantallen en positieve feedback vanuit alle automerken, is RAI Vereniging afgelopen zomer aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor de editie 2017 van AutoRAI. In de verschillende commissies en overlegorganen is AutoRAI 2015 positief geëvalueerd.

AutoRAI 2015

Naar nu blijkt is een succesvolle AutoRAI echter geen garantie voor een editie in 2017.

Afgelopen zomer heeft RAI Vereniging met veel partijen over de evaluatie van de editie van 2015 gesproken. Daarbij kwam steevast de vraag naar voren hoe er gedacht werd over een mogelijke deelname aan de editie van 2017.

Om de AutoRAI in 2017 te kunnen organiseren is het noodzakelijk om op korte termijn een reservering te maken in het tentoonstellingscomplex van RAI Amsterdam. Een dergelijke reservering kan natuurlijk alleen plaatsvinden als er voldoende vertrouwen is dat er voldoende automerken daadwerkelijk positief zijn over een mogelijke deelname in 2017.

Na intensief overleg met vele merken die gezamenlijk een groot deel van de markt vertegenwoordigen, spijt het RAI Vereniging te moeten mededelen dat er op dit moment geen sprake is van voldoende draagvlak binnen de bij de vereniging aangesloten merken om AutoRAI 2017 te organiseren.

RAI Amsterdam heeft hierover vanmiddag een persstatement uitgebracht dat u hiernaast kunt downloaden.

Meer informatie: Harald Bresser