Regiosessie Part-One in Roosendaal

04-12-2014

Op donderdag 20 november bezochten ruim 100 mensen uit de branche de door Part-One en de lokale merkdealers georganiseerde relatieavond voor merkonafhankelijke garagisten in de regio Roosendaal.

Part-One

In de showroom van de plaatselijke Volkswagen- en Audi-dealer werd, naast uiteraard de actuele stand van zaken van Part-One, ook informatie gegeven over het project 'gecombineerde logistiek' door Part-One accountmanager Herk Zieleman.

Bezorgdienst
Op dit moment doen dealers van 12 verschillende merken gezamenlijk de logistiek in de regio Roosendaal (ook niet Part-One merken) richting hun schadebedrijven en merkonafhankelijke garagisten.

 

De bezorgdienst bestaat uit 3 routes (2x per dag). De bezorgdienst in combinatie met de online bestelmogelijkheden en service vanuit de merkdealers kan de markt zo goed mogelijk bediend worden.

Na de centrale presentaties had elk merk zijn eigen 'marktkraampje' waar de universele garagist navraag kon doen naar leveringsvoorwaarden, prijzen/kortingen en service.

Meer regiosessies
Ook in 2015 zal de Coöperatie Part-One, in samenwerking met de merkdealers, vergelijkbare regiosessies houden in verschillende regio's om u nog beter te informeren over Part-One en over de diensten en service van de merkdealers in deze regio's.

Over Part-One
Coöperatie Part-One is hèt online merkoriginele onderdelenportaal voor automotive professionals, zoals merkonafhankelijke autobedrijven en fast-fitters. Zij kunnen via Part-One op eenvoudige wijze, 24/7, online merkoriginele onderdelen vinden en bestellen. De levering wordt vervolgens verzorgd door de merkdealer van hun voorkeur.

Op dit moment zijn 1.300 universele autobedrijven bij Part-One aangesloten. Zij kunnen onderdelen bestellen van de merken Audi, BMW/Mini, Ford, Hyundai, Mercedes-Benz/Smart, SEAT, Škoda, Volkswagen en Volvo.

Dubbel voordeel
Bij deze samenwerking snijdt het mes aan twee kanten: het geeft de deelnemers inkoopvoordeel en zorgt ervoor dat zij efficiënter kunnen werken door slim gecombineerde logistiek. Daarbij worden meerdere malen per dag alle originele merkonderdelen in één keer gratis bezorgd.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie over Part-One krijgen op info@partone.nl.