Fiets Innovatie Awards 2018

07-11-2017

De uitreiking van de Fiets Innovatie Awards vindt plaats op 2 maart 2018 tijdens de opening van de fietsbeurs Bike MOTION en E-bike Xperience in Utrecht. Tijdens de opening worden ook de Bike MOTION Awards uitgereikt.

FIA 2018.

Productinnovaties
De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. 

Uitsluitend fietsproducten die niet eerder dan januari 2017 nieuw of substantieel vernieuwd op de markt zijn gebracht, komen in aanmerking voor de toekenning van een Fiets Innovatie Award 2018.

Pitch uw fietsinnovatie naar de top!
Ook dit jaar mogen de genomineerden zich weer live presenteren tijdens een pitch aan de jury die ter plekke de winnaars zal kiezen. Zo krijgen zij de kans om hun producten optimaal te presenteren.

Exposure
De winnaars van de Fiets Innovatie Awards 2018 krijgen extra exposure tijdens Bike MOTION:

  • bekendmaking winnaars tijdens de opening van de beurs
  • plaatsing van het winnende product op een centrale plek op de beursvloer

 

Zowel genomineerden als winnaars krijgen:

  • vermelding in persbericht van RAI Vereniging
  • vermelding op de websites www.raivereniging.nl en www.fietsawards.nl
  • vermelding in nieuwsbrieven van RAI Vereniging en social media
  • toestemming voor het voeren van het logo in al uw communicatie.


Er worden drie Fiets Innovatie Awards uitgereikt. Indien er aanleiding voor is, heeft de jury ook de mogelijkheid om een ‘Golden Award’ toe te kennen.

Meer informatie
Heeft u vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen met Marianne Kremer, m.kremer@raivereniging.nl of 020-504 4942. Of kijk op www.fietsawards.nl.