MobiliteitsRAI

Het mobiliteitslandschap ontwikkelt zich in een razend tempo. Voor ondernemers en overheden geldt dat zij elkaar steeds meer nodig hebben om realistische doelstellingen te kunnen maken en te halen. De goede olie (of wellicht: stroom) in de combinatie overheid - verlader - vervoerder - leverancier enerzijds en overheid – fleet owner – leasemaatschappij – leverancier anderzijds wordt steeds belangrijker.

MobiliteitsRAI 2019

De MobiliteitsRAI is een nieuw zakelijk platform voor professionals actief in en om de mobiliteitswereld en wordt tweejaarlijks georganiseerd door RAI Amsterdam en RAI Vereniging.

Het tweedaagse event verrijkt, daagt uit en behandelt actuele vraagstukken, nieuwe ontwikkelingen, trends en regelgeving.

Op dinsdag 24 en woensdag 25 september 2019 staat RAI Amsterdam in het teken van grote en kleine vraagstukken op het gebied van mobiliteit, zoals blockchain, autonoom rijden, big data, veiligheid, supply chain management, duurzaamheid, smart mobility, LZV, cargo bikes, private lease… een greep uit de onderwerpen die aan bod zullen komen.

Congres

Voor professionals op het gebied van zakelijk personenvervoer, licht en zwaar goederenvervoer is de MobiliteitsRAI de plek om zich bij te laten praten over de ontwikkelingen in hun vakgebied. Innovatie is bepalend voor de toekomst en in de logistieke sector zorgen zowel fysieke als digitale innovaties voor een veranderend landschap.

In plenaire presentaties komen branche en ondernemers organisaties, (lokale) overheden, beleidsbepalers en experts aan het woord, terwijl merken in individuele presentaties hun toekomstvisie op transportoplossingen geven.

Workshops geven de mogelijkheid om met kleinere groepen individuele vragen te behandelen en breakout sessie behandelen kort succesvolle cases uit de markt. Twee dagen vol met mobiliteit, waarin u als leverancier ook de mogelijkheid heeft om het podium te betreden en een eigen presentatie te geven.

Captains' Dinner

Ook het Captains' Dinner staat op het programma. Na een succesvolle editie vorig jaar waarbij CO2-reductie en verduurzaming van de vervoersketen centraal stond, wordt op 24 september 2019 het diner in Strand Zuid georganiseerd.

Beleidsmakers, vervoerders, verladers, fabrikanten en fleet owners bespreken onder het genot van een hapje en drankje de actuele ontwikkelingen. 

Bekijk de mogelijkheden om in dit unieke, tweejaarlijkse event te participeren!

Kijk voor meer informatie op de website van de MobiliteitsRAI. 

Contactpersoon