Workshop Robotica

Datum: 6 februari 2020

Tijd: 13:30 tot 19:00

Locatie: VDL Weweler, Apeldoorn

Op donderdag 6 februari aanstaande organiseert RAI Automotive Industry NL in samenwerking met RAI CarrosserieNL de workshop ‘Robotica’. Graag nodigen wij u daarvoor uit. Deelname is kosteloos voor de leden van beide secties.

Waarom deelnemen:
Voor vele bedrijven is automatiseren met behulp van Robotica vanzelfsprekend, zeker als de volumes en reproduceerbaarheid groot zijn. Maar wat als je seriegrootte slechts 1 is, en de variatie enorm? Is die Robot dan nog wel vanzelfsprekend?
Om te kunnen bepalen of robotisering interessant is voor uw bedrijf, is het van belang te begrijpen hoe typen robots van elkaar verschillen, wat ze kunnen bieden en hoe ze toegepast kunnen worden.

Tijdens de Workshop Robotica wordt u de mogelijkheid geboden om via diverse presentaties meer inzichten te verkrijgen over de verschillende mogelijkheden.
We zijn te Gast bij VDLWeweler te Apeldoorn. Een bedrijf met een hoogst geautomatiseerd productieproces op het gebied van veersystemen. Een rondleiding maakt onderdeel uit van het programma.

Programma:
13.30    Inloop
14.00    Welkom door RAI AutomotiveNL en RAI CarosserieNL
14.10    Presentatie VDL Weweler
14.40    Presentatie Valk Welding B.V.
15:10    Pauze
15.30    Presentatie Fanuc Benelux BVBA
16.00    Presentatie Fieldlab Industrial Robotics Harderwijk
16.30    Rondleiding bij VDL Weweler
17.30    Netwerken met hapje en drankje
18:30    Einde

Inschrijven
Aanmelden kan hier. Aan deelname zijn voor leden van RAI Automotive Industry NL en RAI CarrosserieNL geen kosten verbonden. Voor afmeldingen na 1 februari 2020 of niet aanwezig zijn, worden annuleringskosten à € 50 in rekening gebracht. Let wel, het aantal mogelijke aanmeldingen is slechts beperkt en per lid worden maximaal 2 aanmeldingen toegestaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

RAI CarrosserieNL
Contactpersoon: Roelof de Haan