Handelsmissie geavanceerde materialen en grafeen naar Manchester

Datum: 30 maart 2020 t/m 1 april 2020

Locatie: Manchester, UK

De missie is een geweldige kans om meer kennis te verkrijgen over zowel de Britse als de internationale markt.

Bent u een hightechbedrijf of onderzoeksinstituut op het gebied van geavanceerde materialen of grafeen? Wilt u producten en/of applicaties met composieten, grafeen en andere 2D-materialen ontwikkelen? En wilt u de toegang tot de wereldmarkt versnellen? Neem van 30 maart tot en met 1 april deel aan de handelsmissie naar Manchester.

De missie is een geweldige kans om meer kennis te verkrijgen over zowel de Britse als de internationale markt. En u ontmoet Original Equipment Manufacturers (OEM's), Tier 1-fabrikanten en partners in de toeleveringsketen.

'Stad van Grafeen'

Manchester, de 'Stad van Grafeen', is de thuisbasis voor Europa's grootste onderzoekscentrum op het gebied van materiaalwetenschap. Het is een uitstekende omgeving om aan Nederlandse bedrijven te laten zien hoe grafeen kan worden gebruikt in een breed scala van verschillende toepassingen, van sportschoenen tot superauto's.

World Advanced Materials Summit & Expo

U bezoekt de World Advanced Materials Summit & Expo en u krijgt een rondleiding door het Graphene Engineering Innovation Center (GEIC) en het Henry Royce Institute.

 

Klik hier voor meer informatie.