The Mobility Shift icm ALV

Locatie: Gooiland, Hilversum

Bijeenkomst voor alle leden van RAI Vereniging

Een klein voorproefje
Net als vorig jaar staat ook deze editie garant voor een interessant programma. Een klein voorproefje.

Zo verwelkomen wij voor deze editie niemand minder dan Sabine Oberhuber. Zij is medeoprichter van Turntoo en schreef samen met haar man Thomas Rau het alom geroemde boek ‘Material Matters’. Oberhuber is thought leader op het gebied van duurzaam bouwen en hergebruik van materialen.

De tweede spreker die wij alvast kunnen verklappen is Erik van Breusegem, oprichter van PTTRNS, koploper op het gebied van AI-oplossingen. Van Breusegem geeft leiding aan het kunstmatige intelligentie team dat praktische toepassingen ontwikkeld voor automotive, lifestyle brands, e-commerce en retail.

De derde spreker die we kunnen aankondigen is Quinten Selhorst medeoprichter van de aanbieder van elektrische deelscooters Felyx. Hij neemt ons mee in hun visie op duurzaam gedeeld stadsvervoer om de stedelijke milieu en bereikbaarheidsproblematiek met nieuwe mobiliteitsconcepten te lijf te gaan.

Zoals je leest, een nieuwe editie die je niet mag missen. Na de zomer ontvang je een definitieve uitnodiging met het volledige programma.

The Mobility Shift