2nd battery day

Datum: 9 april 2019

Tijd: 12:30 tot 18:00

Locatie: Automotive Campus 30 in Helmond

Middagworkshop georganiseerd door AutomotiveNL en Vereniging DOET over de gehele keten van batterijtechnologie

AutomotiveNL organiseert samen met Vereniging DOET, in navolging van de succesvolle 2018 editie, de “2nd battery day”. Ondanks dat de elektrische auto inmiddels een gestage opmars doormaakt, zijn er nog veel interessante en veelbelovende ontwikkelingen in batterijtechnologie gaande. Tijdens een workshop op 9 april in de middag op de Automotive Campus gaan we dieper op de gehele keten van batterijtechnologie in.

De lezingen zullen gegeven worden door: Eric Meulenkamp van Holst Centre, Arie de Jong van STIBAT, Johan van Peperzeel van Van Peperzeel, Robbert Monteban van Nissan Benelux, Wesley Witteveen van Weiss Technik Nederland en Bram van Eijsden van ElaadNL.

12.30 uur           Inloop
13.15 uur           Opening door Jan Wouters van AutomotiveNL
13.30 uur           Lezing door Eric Meulenkamp van Holst Centre
14.00 uur           Lezing door Arie de Jong van STIBAT
14.30 uur           Lezing door Robbert Monteban van Nissan Benelux
15.00 uur           Pauze
15.30 uur           Lezing door Johan van Peperzeel  van Van peperzeel
16.00 uur           Lezing door Wesley Witteveen van Weiss Technik Nederland
16.30 uur           Lezing door Bram van Eijsden van ElaadNL
17.00 uur           Afronding
17.15 uur           Borrel en netwerken

Bezoeken
De workshop vindt plaats op de Automotive Campus 30 in Helmond. De kosten voor deze workshop zijn gratis. Wel is aanmelding verplicht.

Klik hier om naar de registratiepagina te gaan.

Klik hier voor de recap van afgelopen editie.

logo automotivenl