RAI Aftermarket

Bij de sectie RAI Aftermarket zijn de distributeurs en aanbieders van auto-onderdelen die nodig zijn voor reparatie en onderhoud aangesloten.

De sectie RAI Aftermarket ondersteunt en promoot de collectieve belangen van de sector door invulling te geven aan de rol van spreekbuis en clubhuis namens de aangesloten leden.

 1. Wij zijn jullie spreekbuis: besluitvorming beïnvloeden ten gunste van een toekomstbestendige Nederlandse aftermarket. Direct ondersteund en in afstemming vanuit haar eigen Europese koepelorganisatie FIGIEFA en ETO.
 2. Wij zijn jullie clubhuis: Nederlandse aftermarket één centrale plek geven en haar vakmanschap, ondernemerschap en innovatiekracht promoten. 
Lees verder

Nieuws

 • logo rdw.jpg

  Prinsjesdagbrief RDW

  21-09-2018

  De RDW blikt sinds een paar jaar, bij de gelegenheid van Prinsjesdag, vooruit naar de ontwikkelingen in het volgende jaar.

 • AIA-nieuws-dealine-inschrijven.jpg

  Inschrijving Automotive Innovation Award...

  21-09-2018

  Met nog iets minder dan twee weken te gaan voor het sluiten van de inschrijvingstermijn is er al een groot aantal...

 • Binnenhof.jpg

  Prinsjesdag 2018

  20-09-2018

  Op dinsdag 18 september heeft het kabinet de begroting van 2019 gepresenteerd. Hieronder hebben wij voor u een samenvatting...

 • 24volt.jpg

  Kick-off Referentiegroep 24 Volt

  17-09-2018

  Op 7 september was een kick-off meeting voor een nieuw initiatief, met als werktitel ‘Referentiegroep 24 Volt’. Doel is het...

Agenda

Twitter (@RAIVereniging)