Themabijeenkomst ‘Fiscale regelingen Fiets van de Zaak’
Op 29 augustus organiseert RAI Vereniging voor leden van de sectie Fietsen een themabijeenkomst over het stimuleren van fietsgebruik en de fiscale mogelijkheden.
Veilig vervoer en opslag van lithium-ion accu’s
RAI Vereniging is een project gestart waarmee zij haar leden wil ondersteunen bij het veilig vervoeren en opslaan van lithium-ion accu’s.
Geef je banden lucht
Wie op onvoldoende opgepompte banden rijdt, rijdt onveiliger, verbruikt meer brandstof, maakt meer lawaai en schaadt het milieu. Redenen genoeg om je banden elke twee maanden lucht te geven.
Klimaatakkoord
RAI Vereniging stelt vast dat het Kabinet kiest voor een meer realistische en betaalbare aanpak voor het behalen van de klimaatdoelen voor de mobiliteitssector, maar vindt het onacceptabel dat de huidige afspraken over de bijtelling op elektrische auto’s worden opengebroken.
28 augustus 2019
4 september 2019 t/m 7 september 2019
4 september 2019
5 september 2019