Geef je banden lucht
Wie op onvoldoende opgepompte banden rijdt, rijdt onveiliger, verbruikt meer brandstof, maakt meer lawaai en schaadt het milieu. Redenen genoeg om je banden elke twee maanden lucht te geven.
Klimaatakkoord
RAI Vereniging stelt vast dat het Kabinet kiest voor een meer realistische en betaalbare aanpak voor het behalen van de klimaatdoelen voor de mobiliteitssector, maar vindt het onacceptabel dat de huidige afspraken over de bijtelling op elektrische auto’s worden opengebroken.
Tour de Force
“In 2027 willen we met elkaar 20% meer fietsen dan in 2017. Een ambitieuze doelstelling die we met elkaar gaan halen en cruciaal is voor de bereikbaarheid, milieu en gezondheid van alle Nederlanders”, vertelt Wouter Jager, voorzitter sectie Fietsen in reactie op de plannen van Tour de Force.
Veilig vervoer en opslag van lithium-ion accu’s
RAI Vereniging is een project gestart waarmee zij haar leden wil ondersteunen bij het veilig vervoeren en opslaan van lithium-ion accu’s.
28 augustus 2019
4 september 2019 t/m 7 september 2019
6 september 2019
9 september 2019