RAI CarrosserieNL Innovation Award 2017

24-07-2017

De RAI CarrosserieNL Innovation Award 2017 (in het kort Innovation Award) is een jaarlijkse prijs voor innovaties in wegtransport. Een vakjury beoordeelt de innovaties op de onderwerpen innovativiteit, originaliteit, efficiency, duurzaamheid, marktpotentieel, veiligheid, ergonomie en milieu.

RAI CarrosserieNL Innovation Award

Onafhankelijke jury
De jury bestaat uit onafhankelijke en deskundige personen uit verschillende disciplines (RAI Vereniging, vakpers, wetenschap, fleetowners en belangenorganisaties). Zij zijn merkonafhankelijk en hebben geen betrokkenheid bij leveranciers.

Inschrijven
Inschrijving voor de Innovation Award staat open voor exposanten van MobiliteitsRAI 2017 en voor leden van RAI Vereniging sectie RAI CarrosserieNL. De deelnamevoorwaarden zijn hiernaast te downloaden.

De bekendmaking van de winnaar van de Innovation Award vindt plaats op de vooravond van de MobiliteitsRAI tijdens het RAI CarrosserieNL Trailer-industry Captains Dinner, woensdagavond 18 oktober 2017.