Nieuwjaarsreceptie op 11 januari 2018

01-12-2017

Op donderdag 11 januari 2018 houdt RAI Vereniging haar traditionele Nieuwjaarsreceptie. Aanvang om 16.30 uur, in Café Amsterdam in RAI Amsterdam.

Champagneglazen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie zal onze algemeen voorzitter, Steven van Eijck, stilstaan bij de viering van het 125-jarig bestaan van de vereniging. Natuurlijk brengen wij een toast uit op een voorspoedig 2018!

Alle leden van RAI Vereniging zijn vanzelfsprekend van harte welkom. Daarnaast hebben wij ook enkele goede relaties uitgenodigd.

De nieuwjaarsreceptie is daarmee een uitgelezen moment om uw medeleden en relaties te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

Het programma ziet er als volgt uit:
16.30 : Aanvang nieuwjaarsreceptie
17.15 : Speech algemeen voorzitter
18.30 : Einde

We hopen van harte dat u in de gelegenheid bent om op donderdag 11 januari aanstaande naar Amsterdam te komen om samen met ons het nieuwe jaar in te luiden.

R.S.V.P. voor 22 december 2017 via https://www.aanmeldenraivereniging.nl/nieuwjaar