Schrijf nu in voor de Fiets Innovatie Awards 2018!

09-11-2017

De verkiezing voor de Fiets Innovatie Awards gaat weer van start! We nodigen u van harte uit mee te doen aan de verkiezing voor 2018.

FIA 2018.

De uitreiking van de Fiets Innovatie Awards vindt plaats op 2 maart 2018 tijdens de opening van de fietsbeurs Bike MOTION, E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs in Utrecht. Tijdens de opening worden ook de Bike MOTION Awards en Fietsroute van het Jaar uitgereikt.

Productinnovaties
De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. Heeft u een fiets(accessoire) of innovatie, aarzel dan niet en schrijf gelijk in!

Uitsluitend fietsproducten die niet eerder dan januari 2017 nieuw of substantieel vernieuwd op de markt zijn gebracht, komen in aanmerking voor de toekenning van een Fiets Innovatie Award 2018.

Pitch uw fietsinnovatie naar de top!
Ook dit jaar mogen de genomineerden zich weer live presenteren tijdens een pitch aan de jury die ter plekke de winnaars zal kiezen. Als genomineerde krijgt u zo de kans om uw product optimaal te presenteren.

Inschrijven
U kunt uw inzendingen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 12 januari 2018 aanmelden. Op die manier bent u verzekerd van deelname. Inzendingen dienen uiterlijk 24 januari 2018 beschikbaar te zijn voor jurering.

Exposure
De winnaars van de Fiets Innovatie Awards 2018 krijgen extra exposure tijdens Bike MOTION:

• bekendmaking winnaars tijdens de opening van de beurs
  • plaatsing van het winnende product op een centrale plek op de beursvloer

Zowel genomineerden als winnaars krijgen:

• vermelding in persbericht van RAI Vereniging
  • vermelding op de websites www.raivereniging.nl en www.fietsawards.nl
  • vermelding in nieuwsbrieven van RAI Vereniging en social media
  • toestemming voor het voeren van het logo in al uw communicatie.

Er worden vier Fiets Innovatie Awards uitgereikt. Indien er aanleiding voor is, heeft de jury ook de mogelijkheid om een ‘Golden Award’ toe te kennen.

Meer informatie
Wij zien met grote belangstelling uw inschrijving(en) tegemoet. U kunt uw innovatie inschrijven via de website www.fietsawards.nl. Heeft u vragen? Aarzel dan niet contact op te nemen met Marianne Kremer, m.kremer@raivereniging.nl of 020-504 4942.

Voor deelname aan de beurzen kunt u contact opnemen met Tim Hidden, op +31(0)30 295 29 99.