RAI Verenigingsdag: dat mag u niet missen!

16-11-2017

Wij nodigen u van harte uit voor de RAI Verenigingsdag op woensdag 22 november.

RAI Verenigingsdag overzichtsfoto

Tijdens de RAI Verenigingsdag vinden naast de ledenvergadering van uw sectie ook een aantal kennissessies en de Algemene Ledenvergadering van RAI Vereniging plaats.

We sluiten af met een informele netwerkborrel.

14.00 uur                   Sectievergadering
15.00 uur                   Koffie-break
15.15 uur                   Kennissessies

A. Nieuwe EU privacy wetgeving; afwachten is geen optie

Eind mei 2018 wordt nieuwe Europese wetgeving van kracht met betrekking tot privacy; de “Algemene  Verordening Gegevensbescherming” (AVG). Deze heeft vergaande gevolgen voor uw bedrijfsvoering. In het directe verlengde van dit onderwerp, ligt de “zorgplicht” ten aanzien van (cyber-)security en hoe u uw organisatie en processen op een juiste manier inricht. Wat staat u te wachten en waar moet u rekening mee houden en welke maateregelen moet u treffen? Eén ding is zeker: afwachten is geen optie.

B. Smart Mobility; waar hebben we het over?

Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen binnen Smart Mobility? Welke randvoorwaarden zijn nodig en welke mogelijkheden heeft dit voor u?

16.00 uur                  Algemene Ledenvergadering
16.45 uur                  Gastspreker: Frederik Nieuwenhuys, online supermarkt PICNIC
17.00 uur                  Netwerkborrel

Elicium, RAI Amsterdam