RAI CarrosserieNL Innovation Award voor leden én exposanten

10-08-2017

De RAI CarrosserieNL Innovation Award 2017 (in het kort Innovation Award) is een jaarlijkse prijs voor innovaties in wegtransport.

RAI CarrosserieNL Innovation Award

Een vakjury beoordeelt de innovaties op de onderwerpen innovativiteit, originaliteit, efficiency, duurzaamheid, marktpotentieel, veiligheid, ergonomie en milieu.

De jury bestaat uit onafhankelijke en deskundige personen uit verschillende disciplines (RAI Vereniging, vakpers, wetenschap, fleetowners en belangenorganisaties). Zij zijn merkonafhankelijk en hebben geen betrokkenheid bij leveranciers.

Bekendmaking
De bekendmaking van de winnaar van de Innovation Award vindt plaats op de vooravond van de MobiliteitsRAI tijdens het RAI CarrosserieNL Trailer-industry Captains Dinner, woensdagavond 18 oktober 2017.

Aanmelden
Inschrijving voor de Innovation Award staat open voor exposanten van MobiliteitsRAI 2017 en voor leden van RAI Vereniging sectie RAI CarrosserieNL. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en aanmelden kan t/m woensdag 6 september.

Klik hier voor meer informatie.

Spetterende prijsuitreiking van de Innovation Award 2015, aan Koninklijke Nooteboom Trailers.