RAI Vereniging Golftoernooi op 8 september

07-07-2017

RAI Vereniging nodigt haar leden en relaties van harte uit voor een golftoernooi op vrijdag 8 september, op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet. Het belooft een mooi evenement te worden waar leden en relaties elkaar op informele wijze treffen.

Golfbal

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe, dankzij de ligging in dit unieke natuurschoon met vijvertjes, rietkragen, zandverstuivingen, oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten.

Voor deelname aan dit 18-holes toernooi moet u in bezit zijn een GVB of aangetoonde kennis van de regels en etiquette. Er wordt gespeeld volgens het Best Ball principe.

• 11.00 – 11.30 uur: Ontvangst
  • 11.30 – 12.30 uur: Officiële opening met lunch
  • 12.30 – 18.00 uur : Start 18 holes wedstrijd in flights van vier
  • 18.00 – 19.00 uur : Uitgebreide netwerkborrel en prijsuitreiking

Sponsoring
Er zijn diverse sponsormogelijkheden; U kunt dan denken aan giveaways, golfballen of prijssponsoring. U kunt daarover contact zoeken met Martijn van Eikenhorst, m.v.eikenhorst@raivereniging.nl, 06-24233324.

Aanmelden
U kunt zich, vóór 28 augustus, aanmelden met het deelnameformulier dat hiernaast is te downloaden. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met nadere details en routebeschrijving. Er  geldt een eigen bijdrage van € 45,00 (excl. BTW) per deelnemer; wij schenken de opbrengst aan een goed doel.