Informatiebijeenkomst Fabrikantendata

06-10-2016

Aanstaande woensdag 12 oktober wordt importeurs een informatiebijeenkomst georganiseerd over Fabrikantendata.

accu

De centrale, merkgebonden database Fabrikantendata en de automatische koppeling met het ROB-net maakt het geautomatiseerde validatieproces door leasemaatschappijen van verzoeken tot werkopdrachten van dealers eenvoudiger, transparanter en efficiënter.

Daarmee kunnen reparatie-, onderhouds- en bandenaanvragen en daaraan gerelateerde aanvragen voor vervangend vervoer snel en adequaat worden afgehandeld.

 

Actueel
Specifiek voordeel van de real-time, online database met onderdelen- en prijsgegevens Fabrikantendata.nl is dat er uitsluitend met originele onderdelen wordt gecalculeerd en dat alle onderdeelgegevens altijd actueel zijn.

Koppeling
Met Fabrikantendata wordt communiceren met systemen als ROB-Net makkelijker en steeds actueel. Ook kan in de toekomst worden gekoppeld met andere externe applicaties zoals online offerte tools, etc.

Deze bijeenkomst vindt van 15.00 tot 17.00 uur plaats bij RAI Vereniging in Amsterdam.

Aanmelden
Bent u betrokken bij dit onderwerp, dan willen we u vragen om uiterlijk maandag 10 oktober aan te geven of u bij deze bijeenkomst aanwezig bent door een bericht te sturen aan: Hans Vosbeek (hans.vosbeek@zorro-zanja.com)