RAI Vereniging Wielermiddag

Datum: 13-10-2017

Tijd: 00:00

Locatie: midden van het land

Fietsclinic en toertocht voor leden van RAI Vereniging

Wat gaan we doen?
Gehuld in een RAI fietsshirt starten we met een fietsclinic. Nooit te oud om iets te leren en dus laten we onze techniek bijschaven door de professionele brigade. Deze clinic geeft ervaren wielrenners net even dat beetje fietsbeheersing om het de zondagochtend erop de fietsmaatjes (m/v) lastig te maken, maar ook aan de renners met minder ervaring is gedacht en die zullen ook in de wereld van fietsbeheersing worden meegenomen.

Tweede deel van de middag bestaat uit een toertocht. Een social ride: samen uit, samen thuis en ook hier weer ruimte voor ervaren en minder ervaren wielrenners. We sluiten af met een hapje en drankje.

Interesse?
De kosten zijn 25 euro waar u dus een clinic, toertocht en RAI-wielrenshirt voor krijgt. Stuurt u uiterlijk 7 september een mail naar Marianne Kremer, met uw naam, ervaring en de maat van het fietsshirt en dan zorgen we dat uw naam op lijst komt.