Algemene ledenvergadering RAI Vereniging

Tijd: 16:00 tot 18:00

Locatie: Elicium, RAI Amsterdam

Bijeenkomst voor alle leden van RAI Vereniging

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het jaarplan 2018 met de strategische agenda, 125 jaar RAI Vereniging en mededelingen uit het hoofdbestuur (zie bijgevoegde agenda en stukken).

De vergadering wordt afgesloten door gastspreker Frederik Nieuwenhuys mede-oprichter van online supermarkt PICNIC met visie op logistieke en duurzame distributiesystemen. Kenmerkend zijn de zelf ontwikkelde elektrische busjes.

16.00 uur                   Algemene ledenvergadering

16.45 uur                   Frederik Nieuwenhuys, PICNIC

17.00 uur                   Netwerkborrel

18.00 uur                   Einde programma